Παρασκευή 16 Μαρτίου 2007

Newborn!


16.3.07...

Πρώτες πρωινές ώρες...

Ιστορική μέρα! Μόλις 2 μέρες μετά την 'Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας' (ναι υπάρχει κι αυτό, είναι αλήθεια) και 8 μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας '300' γεννιέται και το blog μου! Η αλήθεια είναι πως δεν το ειχα ποτε στο μυαλό μου. Η απόφαση ήρθε λίγο ξαφνικά και το έκανα κάπως αυθόρμητα, αλλά κάποια πράγματα αν δεν τα κάνεις τη στιγμή που τα σκέφτεσαι δεν θα τα κανεις ποτε. Κι όπως είπε κάποιος : 'Οι αποφάσεις γεννιούνται για να παίρνονται και όχι για να μένουν μετέωρες'(βασικά δεν το είπε κανείς, απλά για να μη φορτωθώ την ευθύνη της μαλακίας...χε).
Επί του παρόντος, είδα σήμερις το νέο επεισόδιο της πολυαγαπημένης μας σειράς 'LOST'(όσοι δεν ανήκετε στο 'μας' καιρός να μας έρθετε). Το επεισόδιο εσυνουσιάσθη, κοινώς ...γάμησε! Επιτέλους το LOST ξαναπήρε τα πάνω του. Βρισκόμαστε στη μέση της 3ης περιόδου και της σειράς γενικότερα, καθώς θα διαρκέσει 5 χρονιές, και η αλήθεια ειναι ότι είχε πέσει λίγο το επίπεδο και είχαν χαθεί τα χαρακτηριστικά εκείνα που μας είχαν κάνει να αγαπήσουμε αυτή την σειρά. Βέβαια έκανα υπομονη γιατί πίστευα οτι θα καλυτερεύσουν τα πράγματα και όντως τα τελευταία 2 επεισόδια (και από οτι είδα στο trailer και το επόμενο) μας θύμησαν την πώρωση και την αγωνία που νοιώθαμε στον 1ο κύκλο. Εν αναμονή του επόμενου επείσοδίου λοιπόν. Ειδικά ελλείψει των άλλων αγαπημένων σειρών(Heroes και Prison Break) που κάνουν μια παύση αυτό τον καιρό το LOST είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας όσον αφορά την τηλεοπτική μας ψυχαγωγία(εντάξει υπάρχουν και τα anime...καλά μου γιαπωνεζάκια). Παραφράζοντας λοιπόν μια φράση από ένα πολύ αγαπημένο και γνωστό anime:

see you again losties...

1 σχόλιο:

Rozakas είπε...

Βιλκομεν στην μπλογκοσφαιρα Thakisshhh. Αν και είθισται στο πρωτο post να δινεις μια γραμμή που θα ακολουθήσει το μπλογκ, εισαι παιδί της ανατροπής. Οψομεθα